Wil jij nou eens beter in de Engelse taal worden en daarmee er ook nog eens voor een beter in business voor zorgen met buitenlandse mensen. Dan moet je eens naar iets gaan wat goed is voor de Business Engels zo leer je zaken te doen in de Engelse taal. Stel je maar eens voor dat je een echte onderhandelaar wil worden. Daar zorg je ervoor dat je als bedrijf zijnde er zo goed mogelijk uitkomt. Dat wil zeggen dat je goede deals weet te sluiten en daarmee ook nog mee weet geld te verdienen. Want dat is het handelen. Je probeert het product wat je op de markt hebt zo goed mogelijk te verkopen en er zoveel mogelijk geld mee te verdienen als bedrijf zijnde. Echter als je alleen de Nederlandse taal bezit, dan kan je alleen in Nederland en een deel in België je product verhandelen en verkopen.

Je aanpassen aan je klanten zorgt voor tevredenheid

Als je als bedrijf een bepaalde grootte heeft bereikt, dan wil je natuurlijk ook naar het buitenland uitbreiden. Echter is het zo dat er maar weinig mensen in de wereld de Nederlandse taal bezitten. Alleen in Nederland, Vlaanderen, Suriname, delen in Indonesische en misschien een klein aantal in Zuid-Afrika spreken Nederlands. Dat zorgt er natuurlijk ervoor dat je moeilijker andere landen kan benaderen als je die talen niet beheerst. Gelukkig is er iets als Business Engels dat door E-for-excellence wordt gegeven. Want de Engelse taal is een veel gesproken taal in de wereld. Natuurlijk heb je het in het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië en nog talloze landen waar Engels als officiële taal wordt gezien. Aangezien er veel mensen Engels hebben geleerd op school is daarom ook een handige taal om in te communiceren. Het zorgt ervoor dat je ook in talen terecht kan die niet als 1e taal Engels heeft, maar wel het beheersen.

Het leren van talen zit in ons

Nederlanders zijn het beste in het aanpassen in een ander cultuur, meer dan andere landen. Daarbij hoort ook de taal bij. Maar voor de business met andere landen is het zo goed als verplicht om een bepaalde niveau te halen voor je Engels. Uiteraard geven mensen daar cursus in. Denk maar aan E-for-Excellence om de Business Engels te geven. Zodat jij ook in die taal de juiste onderhandeling kan maken en daarmee het beste met je bedrijf voort hebt.