Edelstenen armband

Een edelstenen armband is meer dan een sieraad. Edelstenen staan niet alleen bekend om hun schoonheid, maar ook om hun helende en ondersteunende werkingen. Ondanks dat wetenschappelijk bewijs nog ontbreekt, worden edelstenen wereldwijd gebruikt om dierbaren een hart onder de riem te steken of ter ondersteuning in moeilijke tijden. Zo kunnen de edelstenen helpen bij het vinden van evenwicht, in tijden van depressie, maar ook bij het krijgen van welvaart of zelfvertrouwen. Een edelstenen armband is dus meer dan een fashion statement. Het heeft een achterliggende boodschap en kan je helpen om een bepaald doel na te streven. Ben je dus opzoek naar een mooi en symbolisch item voor jezelf of voor een ander? Met een edelstenen armband zit je altijd goed.

Waan je op vakantie met een armband Ibiza

Edelstenen worden ook volop gebruikt in de armband ‘Ibiza’. Ibiza is niet slechts een droombestemming voor haar prachtige natuur en relaxte sfeer, maar staat ook bekend om de vrolijke en bohemien kledingstijl. Mocht je al eens op Ibiza zijn geweest, dan weet je vast dat het daar barst van de bohemian winkeltjes. Daar verkopen ze prachtige soepel vallende kleding, maar ook echte bohemian accessoires. Kralen, aardetinten en verschillende natuurlijke materialen creëren samen met mooie edelstenen een speelse en zomerse look. Maak er een echte armparty van door de Armbanden ‘Ibiza’ bij elkaar te combineren.

Een echte vintage vibe

Edelstenen zijn gevoelige stenen, maar kunnen bij goede verzorging jarenlang meegaan. Je kan ze oppoetsen met een doekje en in het geval van dofheid met een beetje olie. Zo blijven ze zo goed als nieuw! Ook de armbanden ‘Ibiza’ gaan eindeloos mee. Sterker nog: ze worden alleen maar mooier met de tijd. Na een tijdje dragen krijgen de armbanden een meer gebruikte look, wat perfect past bij de vintage vibe van Ibiza. Dus zwem, surf en leef ermee, het maakt jouw Boho beach stijl alleen maar beter.