Het reinigen van je gezicht is voor vele mensen natuurlijk onwijs belangrijk, dit is namelijk hetgeen waar iedereen tegenaan kijkt waarmee jij spreekt. Het geeft dan wel een fijn een verzorgd gevoel wanneer jij je gezicht op de juiste manier gereinigd. Ik wil je vandaag dan ook een stuk meer gaan vertellen over wat een elektrische gezichtsreiniger precies is en hoe je deze kan gebruiken. Ik zal als eerst iets vertellen over dat eerste punt.

 

Een elektrische gezichtsreiniger is een tool waarmee je makkelijk een grondig je gezicht kunt reinigen. Door met de elektrische borstel te reinigen worden er onder meer alle dode huidcellen en ander afval verwijderd van je gezicht. Dit levert een schone, gladde en egale huid op, precies wat jij wilt natuurlijk. Tegelijkertijd masseer je de huid en stimuleer je de bloedsomloop. Dit zorgt dan weer voor een lekkere, soepele en zachte huid. Hoe handig is dat? Kijk daarom voor meer informatie over dit product eens goed op internet, hier is namelijk veel te vinden. 

Zo gebruik je zo een reiniger

Voordat je begint maak je natuurlijk eerst je gezicht schoon met een reinigingsdoekje of créme. Zorg er dan ook voor dat je huid en beetje nat blijft, anders kunnen de haartjes van de elektrische gezichtsreiniger je huid irriteren. Breng een klein beetje reinigingsmelk of gel aan op de borstel en breng deze vervolgens aan op je gezicht. Zet de borsten dan ook en maak langzaam soepele, draaiende bewegingen. Je moet de borstel het werk laten doen. De borstel heeft een aantal verschillende standen, dus het is aan te raden om deze te zetten op een stand die voor jou fijn aanvoelt op je gezicht. Het moet natuurlijk geen ondraagbare ervaring worden wanneer je dit doet, dit zou het namelijk niet waard maken. 

De volgende stap

Nu je zo ongeveer weet hoe je de borstel kunt gebruiken zal ik je het nog wat specifieker uitleggen. Begin met de elektrische gezichtsreiniger eerst op je voorhoofd, dit doe je voor ongeveer 15 seconden. Ga vervolgens door naar de neus en doe hier hetzelfde als bij het voorhoofd. Daarna ga je door naar de kun en tot slot naar de wangen, dit is de plek waar bij de meeste mensen de meeste reiniging nodig is. Houdt in je hoofd dat je voor elke plek in je gezicht zo ongeveer 15 tot 20 seconde moet reinigen voor het beste eindresultaat.