Ben jij nou eens nieuwsgierig naar een keuken die je misschien niet iedere dag zou proeven en je zou ook nog eens een keer naar Eindhoven toe willen gaan. Dan is Bombay Street Food, Indiaas eten Eindhoven de ideale manier om eens een keer lekker te eten. We kennen het allemaal. Ieder land heeft een natuurlijk een eigen cultuur. Bij ieder cultuur hoort zo ook zijn eigen keuken. Die keuken is meestal afhankelijk door deels geloof, maar ook zeker wat voor een landschap er bevindt. Want in Griekenland bijvoorbeeld heb je veel olijven bomen staan. Die kunnen daar op die grond groeien, maar in tegendeel voor andere gewassen is het niet mogelijk om daar te groeien. Zo iets heb je overal, de ene gewas groeit er uitstekend en de andere komt daar niet van de grond. Zo heb je het ook met vlees het is afhankelijk hoe het dier in het cultuur ligt.

Wat heeft India allemaal te bieden voor ons

Een van de wereldkeukens die we hebben is er ook een uit India. De Indiase keuken is zoals andere landen ook afhankelijk wat er groeit en wat makkelijk te verbouwen. Zo is rijst toch een van de hoofd ingrediƫnten die de gerechten verrijkt. Rijst komt zo voor in meerdere keukens, waaronder de Chinese, Indonesische en voor de Japanse keuken bijvoorbeeld. Het is eigenlijk te vergelijken met aardappels in Europa. Als Nederlander eet je bij bijna ieder gerecht wel aardappels. Je doet het de ene keer koken, de andere keer frituren en weer een andere keer bakken. Dat is hetzelfde als bij rijst, je kan het op meerdere varianten klaarmaken en serveren. Zo heeft Bombay Streetfood, de Indiaas eten Eindhoven genoeg verschillende gerechten om dat te laten doen. Zo heeft de Indiase keuken ook iets met een bepaalde soort vlees. Sommige vleessoorten zijn heel beroemd in een land en dat heeft India ook dat is kip.

Je moet het maar eens geproefd hebben

Een van de dingen die je echt moet proberen is Bombay Streetfood, de Indiaas eten Eindhoven. Daar maak je kennis met deze keuken. Wat er zo lekker is aan deze keuken en hoe je wellicht zelf inspiratie kan krijgen om vaker Indiaas te eten of zelf een keer te koken. Dat zorgt ervoor dat je er beter uitkomt en daarmee ook kan genieten van een kip tandoori.