Wil jij binnenkort of over een tijd verhuizen? Dan is het goed om een goede partner te zoeken en contact op te nemen met een makelaar. Makelaar Leiden is ongetwijfeld een goede makelaar die jou kunt helpen. Woon jij in Leiden of in de buurt van Leiden en wil jij je huis verkopen? dat is geen probleem. Simple Sourcing helpt jou met het aanbieden en verkopen van je huis. Wat ze ook doen is jou helpen met het zoeken en kopen van een huis. Simple Sourcing is jouw makelaar in Leiden en omstreken die met een persoonlijke aanpak en een alternatieve verkoopconstructie de verkoop voor jou realiseert.

Dit betekent in het kort dat jij de best mogelijke prijs voor jouw woning krijgt, zonder dat jij met aanvullende kosten voor een dienstverlening zit. Die kosten leggen zij zelf namelijk bij de koper van de woning neer, waardoor jij altijd precies het bedrag krijgt dat u hebben wilt. 

Gratis waarde-indicatie

Hoeveel is mijn huis waard? Dat is de eerste stap die komt kijken bij het verkoopproces. Met een waarde-indicatie kunt makelaar Leiden vaststellen en vanuit daar de verkoopprijs bepalen. de prijs zal realistisch worden bepaald. Dit bedrijf zorgt zelf voor de kosten dus voor jou zullen er geen extra kosten zijn. Na de waarde-indicatie kunt de prijs samen met jou worden bepaald. Dit zal de prijs zijn waarvoor jij je huis te koop gaat zetten. De prijs word bepaald door je huis, is het een rijtjes of een vrijstaand en wat er allemaal in je huis zit. Heb je een bad of misschien een aanbouw deze kosten worden allemaal mee bepaald. De buurt en locatie zal ook een deel van de prijs bepalen.

Nadat de prijs is bepaald gaat makelaar Leiden zijn werk doen en netwerken. Binnen de kortste tijd zullen er geïnteresseerde partijen kijken naar jouw huis.

Simple Sourcing helpt jou met het verkopen van je huis. Maar wil jij in Leiden gaan wonen? Dan kunnen ze je ook heel goed helpen met het zoeken van een leuk huisje. Dit bedrijf heeft veel huizen die verkocht kunnen worden en hebben verder een groot netwerk.

Wil jij een bedrijf dat jou kan helpen met het kopen, verkopen en de prijs bepalen van je huis? Dan is het goed om een kijkje te nemen bij makelaar Leiden. Neem een kijkje op de site voor meer informatie.