Zit je momenteel in een communicatie crisis en weet je niet meer wat je moet doen met je situatie en woon je in de omgeving van Zoetermeer. Dan is de Joined Forces Consultancy, de Mediator Zoetermeer zorgt ervoor dat het conflict tussen 2 partijen wordt opgelost op een manier dat de rechter niet aan te pas hoef te komen. Stel je eens voor dat jij en jouw huidige partner niet meer door een deur kunt en graag willen gaan scheiden. Dat is een heftige situatie waarin je zit. Je hebt de laatste tijd alleen maar ruzie met elkaar hebt en jullie kunnen niet meer met elkaar in hetzelfde bed slapen. Dat is een punt waarbij je bij jezelf kunt denken dat je zou vertrekken. Toch zit er een kind in het midden die je niet te kort wilt doen of de dupe is van het conflict. Wil je hier meer informatie over?

Uit elkaar gaan is echt niet gemakkelijk

Je hebt dus besloten dat je officieel wilt gaan scheiden met de partner waar je nu mee bent. Het loopt al maanden niet lekker tussen elkaar. De enige wat er meer in je weg zit is dat jullie samen kinderen hebt die hiervan niet de dupe mogen zijn. Het zorgt er namelijk voor dat je meer in de aandacht van het kind denkt en niet van jezelf. Echter heb je al meerdere malen geprobeerd om samen met je partner een goede deal te sluiten hoe de scheiding te werk gaat. Jullie krijgen zelfs hierover ruzie over en je hebt het gevoel dat het niet goed komt en dat je benadeeld wordt als er ook nog eens een rechter moet beslissen over de situatie. Een andere oplossing is om naar Joined Forces Consultancy, de Mediator Zoetermeer te gaan. Zij helpen jullie om een goed gesprek te voeren tussen jullie 2 (partijen).

Wat kan een goed gesprek jullie tot een deal brengen

Niet alleen tussen twee partners kan er natuurlijk veel mis gaan. Maar het kan ook op het moment als je met je buren ruzie hebt of met je werk. Er zijn altijd twee partijen waar er conflict ontstaan. Als je niet meer weet wat je er in moet doen. Dan is er Joined Forces Consultancy, de Mediator Zoetermeer die jouw en de andere partij helpt om het conflict op te lossen en er het beste uit te halen.