Kom jij uit een ander land of heb jij moeite met de Nederlandse taal. Dan is er een goede oplossing voor jou. Wil jij graag je Nederlands verbeteren in de regio Den Haag? NT2 Den Haag kan jou hier goed bij helpen. Dit is bedoeld voor mensen waarvan Nederlands de 2de taal is. Deze mensen hebben een andere moedertaal waardoor ze een taalachterstand in het Nederlands hebben. Dit kan een belemmering zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, winkelen of in de sportschool. Het is niet fijn als je niet goed kan communiceren met andere mensen. Als jij om zo’n reden je Nederlands wil verbeteren kan dat ideaal bij de bijles van NT2 Den Haag. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen maar zijn ook beschikbaar voor kinderen. Deze lessen worden gegeven met maximaal 4 mensen zodat iedereen persoonlijke aandacht en hulp kan krijgen. De groepjes worden samengesteld door middel van niveau. Je zit dus met mensen van je eigen niveau. 

Schrijfvaardigheid

Een van de dingen waar ze met de bijles NT2 Den Haag op focussen is schrijfvaardigheid.  De Nederlandse spelling is vrij lastig, en zonder gerichte uitleg vinden veel mensen het moeilijk om onder de knie te krijgen. De leraren van dit bedrijf weten precies hoe ze jou het beste een taal kunnen leren. Ze leggen alles uit met praktische voorbeelden. Jij leert zo dus gelijk veel nieuwe woorden die ook betrekking hebben tot het dagelijks leven. Na een tijdje zul je merken dat het gemakkelijker is om sociale activiteiten bij te wonen en dat je mensen beter begrijpt. Bovendien zul je zelf ook beter verstaanbaar zijn, want met de bijles NT2 Den Haag focust zich natuurlijk ook op de spelling en uitspraak. Weten wat je wilt zeggen en dit op de juiste manier zeggen is natuurlijk een verschil. Je kan het misschien wel goed bedenken maar het moet ook duidelijk en goed uit je mond komen. Hiermee wordt je goed geholpen en ervoor gezorgd dat je dit beter kan. 

Huiswerkbegeleiding

Los van de taallessen biedt dit bedrijf ook huiswerkbegeleiding aan. Heb jij kinderen die achterlopen op bepaalde vakken? Dan is het goed om hulp in te schakelen want hoe langer je wacht hoe moeilijker het gaat worden. 

Ben jij geïnteresseerd in de NT2 Den haag, ook wel BIJdeles BIJles, of wil jij graag meer informatie over dit? neem dan een kijkje op de website of neem contact op