Wanneer we het hebben over het managen van een bepaald credit komt hier natuurlijk veel bij kijken, dit is dan ook waar ik je vandaag meer over wil gaan vertellen. Ben jij op zoek naar een ervaren professional met een no-nonsense mentaliteit die met credit management voor meer winst in jouw bedrijf kan zorgen? Als operations manager is RiGa Consultancy opgericht om jouw winst te laten groeien, dit is hartstikke mooi natuurlijk. Wist je dat het managen van credit vergelijkbaar is met de levensader van jouw bedrijf? Toch twijfelen bedrijven er aan om dit uit te besteden, wat ook best wel te begrijpen is natuurlijk.

 

Veel mensen willen het namelijk eerst zelf proberen en neemt het niet een prominente plek binnen het beleid. Toch kan het jou juist veel voordelen bieden om credit management uit te besteden. Wanneer je dit niet op orde heeft, kan het er namelijk voor zorgen dat je veel geld misloopt. Jij kan geholpen worden en er kan voor gezorgd worden dat je meer winst zal boeken, wie wilt dat nou niet? Daarbij wordt je geadviseerd over welke klanten groeipotentie hebben en daarbij inspelen op de meest rendabele klantengroep. Dit is natuurlijk ideaal aangezien je op deze manier het meeste winst kan maken. 

Taken uitgevoerd door een ervaren BI analist

Naast een operations manager is er ook een ervaren rol van BI analist aanwezig op het gebied van credit management en debiteurenbeheer. BI staat voor Business Intelligence waarbij data van jouw bedrijf wordt vertaald in informatie waar jij in de praktijk iets aan zal hebben. Weet je niet welke data je moet gebruiken voor een bepaald onderdeel? Kun je geen moment vinden om hier eens goed voor te gaan zitten? RiGa consultancy neemt deze zware last je graag uit handen. Op basis van de data wordt er geanalyseerd op welke punten er kwetsbaar zijn binnen jouw bedrijf. 

Zo bepaal jij het succes van je bedrijf!

Door een ervaren professional wordt er strategisch te werk gegaan om voor succes te kunnen zorgen binnen jouw bedrijf. Op het gebied van credit management is het bijvoorbeeld van belang om continue te bekijken hoe jij de concurrentie een stapje voor kunt zijn en deze ook voor kunt blijven. Verder wordt het belangrijk gevonden om goed contact te onderhouden tussen het bedrijf en de klanten, op deze manier zorg je voor langdurige relaties. Meer informatie? Ga dan naar rigaconsultancy.nl.