Heb jij nou het idee dat je gezonder door het leven moet gaan en je weet niet waar je moet beginnen, dan is voeding een goed begin. Als je er klaar voor bent dan kan de Voedingscoach Annelies, de Voedingsdeskundige Goes degene die jouw ermee kan helpen. Gezond leven is ook niet al te gemakkelijk. Veel mensen weten vaak niet hoe dat moet, aangezien men vaak er niet mee is opgegroeid. Je bent vroeger toen je klein was zeker vaak op een sportveld gezien en je kon zeker toen nog alles eten wat je wilde, maar je kwam geen gram daarvan bij. Vandaag de dag dat je ouder wordt, sport je niet meer en de hoeveelheid dat je eet is in feite eigenlijk niet meer veranderd. Dat laat zien dat je buik enorm dikker is geworden en niet meer zo slank is als het toen was. Gelukkig kan je dat veranderen.

Levensstijl veranderen begint eerst met je voeding

Het lichaam wat je hebt is er maar een keer en er zijn bijna geen do overs. Dus als je bijvoorbeeld doordat je te lang naar te harde muziek hebt geluisterd, dan kan je doof worden en dat wordt niet meer beter. Je hebt het een keer verkeerd gedaan en daardoor blijf je voor de rest van je leven doof. Echter is het zo als je dik bent ook kan afvallen. Maar als je te lang veel te dik blijft heeft dat risico voor je gezondheid. Zolang je nog niet ziek wordt is er niks aan de hand, maar als het blijvend is dan zorgt het ervoor dat je wel andere kwaaltjes kan krijgen. Dat weet Voedingscoach Annelies, de Voedingsdeskundige Goes als geen ander en daarom moet je op een of andere manier misschien wel afvallen. Een van de wegen is om je dieet aan te passen om af te vallen. 

Nog niet afvallen met afvallen je kan het wel en het is goed voor je 

De Voedingscoach Annelies, de Voedingsdeskundige Goes weet dat voeding een belangrijke factor is voor mensen en hun levenskwaliteit. Als je bijvoorbeeld bijna iedere dag naar de cafetaria gaat om friet te eten, dan zorgt dat er niet bepaald voor dat je slank blijft. Het zorgt er juist voor dat je vet blijft. Daarom is bijvoorbeeld groente veel beter voor je, het zorgt er namelijk voor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.