Surinaamse cateraar

Ben je op zoek naar een originele catering voor op een evenement dat je aan het organiseren bent? Denk dan eens aan een Surinaamse cateraar. Zij kunnen authentieke, Surinaamse gerechten bereiden die vrijwel iedereen lekker vindt. De Surinaamse keuken is namelijk helemaal niet pittig, en toch rijk aan smaak. Mensen zijn vaak verrast als ze de gerechten proeven. Ze zijn heel anders dan die uit de Nederlandse keuken, en toch niet geheel onbekend. Enkele gerechten die een Surinaamse cateraar voor je kan bereiden zijn: Nasi, bami, ketjap kip en noedels. En natuurlijk kan een echte, vers gemaakte satésaus niet ontbreken. Daar staat deze keuken namelijk (onder andere) om bekend.

De verse satésaus van een Surinaamse cateraar

Ben jij ook zo dol op satésaus? Dan weet je waarschijnlijk al dat deze het lekkerste is als je hem zelf maakt. Vers gemaakte satésaus is namelijk veel rijker aan smaak dan de saus die je uit een pot uit de supermarkt haalt. Doordat deze lang houdbaar moet zijn worden er allerlei stofjes en smaakversterkers aan toegevoegd, en dat smaakt gewoon anders. Bij een Surinaamse cateraar maken ze hun satésaus natuurlijk helemaal zelf, met echte pinda’s en alleen de beste ingrediënten. Deze saus kun je zelfs tot enkele dagen na het event bewaren doordat hij zo vers gemaakt is. Je kunt natuurlijk ook zelf proberen deze saus na te maken, maar het zal nooit zo lekker zijn als volgens het authentieke recept van zo’n Surinaams cateringbedrijf.

Redenen om te kiezen voor Surinaamse catering

Wil jij eens wat anders dan anders aanbieden op jouw event? Of het nu een bruiloft, een bedrijfsfeest of een jubileum is, als je mensen een flinke maaltijd voor wilt zetten dan is Surinaamse catering perfect. Door de grote variëteit aan gerechten zit er voor ieder wat lekkers tussen, en weet je dus zeker dat iedereen zijn buikje rond eet. En vergeet niet dat deze catering altijd inclusief de welbekende kroepoek komt, want daar kan de Surinaamse keuken natuurlijk niet zonder!